Po čemu je Samsung Galaxy S 22 serija obeležila 2022. godinu

Privodimo lagano ovu godinu kraju i sumiramo utiske o uređajima koji su na nas ostavili najveći utisak. Jedna od serija koje se posebno istakla tokom ove godine je Samsung Galaxy S 22. Nekoliko je razloga koje ćemo spomenuti ovom prilikom.

Ponedeljak, 26.12.2022.

11:42

Izvor: B92

Po čemu je Samsung Galaxy S 22 serija obeležila 2022. godinu
Foto: Promo

Podeli:

Neverovatne performanse za poboljšanje produktivnosti

Uvek tražite način da pojednostavite svoje zadatke. Od čuvanja stranica koje redovno posećujete preko davanja prioriteta prijemnom sandučetu do dopuštanja veštačkoj inteligenciji da direktno aktivira vaše omiljene aplikacije na Galaxy S22 Ultra, možete sprečiti stvari koje vam kradu vreme ako igrate pametno. Galaxy S22 Ultra je dizajniran da vas podrži čak i u najhaotičnijim danima sa najnovijim 4nm procesorom. Ovaj procesor sa svojom najnaprednijom obradom podataka uz pomoć veštačke inteligencije i mehaničkog učenja, Wi-Fi 6E, koji je čak duplo brži od Wi-Fi 6, omogućava vam da zakoračite u svet tehnologije koja nudi fenomenalno i potpuno novo korisničko iskustvo, izvršava najnaprednije procese veštačke inteligencije, obezbeđujući nezamenljive performanse produktivnosti u svakom trenutku.

S Pen kao najveći savezik

Davanje prioriteta zadacima će vam pomoći da ih efikasnije izvršite. Ovde na scenu stupa vaš najbolji prijatelj S22 Ultra - Zabeležite sve sa Galaxy S22 Ultra S olovkom. Zahvaljujući poboljšanoj latenciji (brzini obrade podataka koju S Pen piše na ekranu) i povećanoj osetljivosti ekrana, gotovo da nema kašnjenja u obradi podataka napisanih novom S Pen. Poboljšana olovka se kreće poput mastila na papiru preko tri puta osetljivijeg ekrana, pretvarajući sve na brzinu napisane obaveze u čitljiv tekst. Više o ovom uređaju saznajte na linku: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s22-ultra/

Fenomenalne kamere

Galaxy S22 i S22+ modeli donose tri zadnje kamere i jednu prednju kameru za odlične selfije ili videozapise. Spoj 12 MP ultraširokougaone kamere, 50MP širokougaone kamere koja osvetljava mrak, kao i 10 MP telefoto kamere uz koju daleko postaje blizu, vašu fotografiju učiniće još stvarnijom. Osim brzine obrade fotografija i video zapisa, Samsung Galaxy S22 serija nudi izdržljivu bateriju čije trajanje može biti čak duže od jednog dana. Ukoliko vam se baterija isprazni, ponovno će se napuniti za svega desetak minuta uz pomoć brzog punjenja. Za više informacija posetite web stranice

S22 i S22+: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s22/

Noćna fotografija dovedena do savršenstva

Na odabir kvalitetne kamere možemo uticati, ali ne možemo uticati na vreme, na promenu dana i noći, kao i na to koliko se ljudi nalazi u prostoru koje želimo fotografisati. Nove Nightography karakteristike Galaxy S22 serije pametnih telefona vremenske uslove poput prejakog sunca ili oblačnog dana lako neutralizuju tako da propuštaju više svetla, stavljaju fokus na detalje i pružaju upečatljive boje čak i u mraku. Svoje videozapise moći ćete da snimate u gužvi, dok hodate ili trčite bez razmišljanja kako će izgledati video. Ugao optičke stabilizacije slike (OIS) poboljšan za 58% vaše video zapise učiniće visoko kvalitetnim i velike rezolucije.

*ALT

Lakoća deljenja fotografija

Kako biste podelili vaše fotografije sa prijateljima ili na drugom uređaju, na Galaxy S22 seriji pametnih telefona potreban je jedan dodir u Quick Share opciji, koja sa lakoćom fotografije i videozapise prebacuje na Galaxy Tab tablet uređaje ili računar. Osim brzog prenosa fotografija i videozapisa na druge uređaje sada možete koristiti i Smart Viewer koji omogućava korićtenje više radnji u isto vreme, poput videopoziva i pisanja spiska namirnica uz pomoć S Pen olovke koja se nalazi u novom Samsung Galaxy S22 Ultra telefonu.

Omiljeni filmovi na dohvat ruke

Vreme je za omiljene filmove i serije - Sa 6,8-inčnim Dinamic AMOLED 2Ks ekranom, koji pruža sveobuhvatno iskustvo i prikazuje čak i najsitnije detalje jasnije nego ikada sa maksimalnom osvetljenošću od 1750 nita. Da biste bili sigurni da imate savršen ekran na svom telefonu u svakom trenutku, Samsung se pobrinuo da ovaj telefon ima i Vision Booster tehnologiju, koja omogućava ekranu da inteligentno podešava osvetljenost tokom dana. Galaxy S22 AMOLED ekran ne samo da ga čini idealnim za gledanje na otvorenom, već pruža i bolju zasićenost boja. Podsticanje kreativnosti? Zahvaljujući Expert Raw-u, S22 Ultra vam omogućava da imate džepni umetnički studio - podižući profesionalni režim na sledeći nivo. Preuzmite Expert RAW za potpunu kontrolu slike, sačuvajte RAW datoteke direktno u Galeriju. Fino podesite svoj telefon ili ga pošaljite na računar ili tablet i uredite ga na većem ekranu.

Kako biste upotpunili prazničnu čaroliju, kompanija Samsung je pripremila Samsung Corner u prizemlju TC Galerija svakog dana u periodu od 10.12.2022. do 15.1.2023. od 10h do 22h, osim 6. januara, kada će tržni centar biti otvoren od 10h do 18h i 1. i 7. januara koji će biti neradni dani.

Čekaju vas zabava, pokloni i nova iskustva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare