Uređenje doma

Poznati snagator oženio se prelepom Loren, ali malo ko zna ko je zapravo ona

Dvejn Džonson i njegova dugogodišnja devojka Loren Hašijan nedavno su se venčali i par je na ceremoniji izgledao savršeno.

Utorak, 20.08.2019.

13:29

Izvor: Super žena

Poznati snagator oženio se prelepom Loren, ali malo ko zna ko je zapravo ona
Foto: Gettyimages/Aaron Davidson

Podeli:

Njih dvoje su zajedno od 2007. godine i privatni život su ljubomorno čuvali od očiju javnosti. Dok njega svi znamo i pratimo, prelepu Loren malo ko poznaje i zna nešto o njenom životu.

Loren je ćerka poznatog bubnjara Siba Hašijana iz popularnog benda Boston. Odrasla je u Masačusetsu i pohađala je koledž Emerson, na kome je diplomirala javne odnose i komunikaciju. Dok je bila na koledžu osvojila je muzičku nagradu.

Ona piše pesme i izvodi ih već 15 godina. Provela je nekoliko godina radeći za Vorner mjuzik grupu, kao i za Paramaunt film, pre nego se fokusirala na rad direktno sa umetnicima. Njene pesme koristilio su HBO, TNT i UPN.

Par se upoznao u Bostonu, gde je sniman film "The Game Plan" i počeli su da se zabavljaju 2007. godine. Sve do 2015. godine The Rock nije hteo javno da govori o njihovoj vezi.

"Živim sa mojom dugogodišnjom devojkom osam ili već devet godina. Provodimo dosta vremena sa mojom ćerkom na Floridi, a Simon ima sada 13 godina. Trudim se da uvek izbalansiram moj porodični život i da su u njemu i Loren i moja ćerka", rekao je The Rock tada.

Njih dvoje imaju dvoje zajedničke dece, ćerku Jasmin koju su dobili u decembru 2015. godine i Tijanu koja je rođena u aprilu 2018, piše Mens Health.

"To što smo dobili decu promenilo je naše živote. Uskladila sam svoje obaveze i vreme koje provodim sa decom. Budem sa njima od kada se probude do popodnevnog odmora, a onda kada zaspu ja radim. Sjajno je kada imate decu i imate ciljeve, jer onda pronalazite načine da sve ispunite. Potrebno je da pravite pametnije poteze i otkrijete kako sve to da uspete", rekla je Loren.

Njih dvoje često možemo da vidimo na zajedničkim fotografijama i video-snimcima koje glumac objavljuje na svojim profilima. On ima mnogo ljubavi i razumevanja prema Loren, koja je ukrotila "divljeg snagatora".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.