Uređenje doma

Probajte ovaj trik i toalet će vam uvek mirisati

Jedna mama iz Australije podelila je jednostavni trik za čišćenje u grupi na Fejsbuku, a on je napravio buru na Internetu.

Petak, 28.02.2020.

15:30

Izvor: Super žena

Probajte ovaj trik i toalet će vam uvek mirisati
Foto: depositphoto/kelpfish

Podeli:

Otkrila je kako je za mirišljavo kupatilo dovoljno da imate malu plastičnu flašu s vodom, prenosi Index.hr.

U flašu, pored vode, sipajte i jednu meru omekšivača za rublje. Čep boce izdubite tako na njemu budu male rupice, a flašu zatvorenu takvim čepom stavite u vodokotlić. Žena tvrdi da joj uz ovaj trik toalet uvek miriše na sveže, a njen savet prihvatili su brojni internet-korisnici, koji su takođe bili zadovoljni rezultatima.

Neki su otišli čak i korak dalje pa su omekšivač za rublje sipali direktno u vodokotlić. Čim je britanska firma za čišćenje "Sadie's Professional Cleaning Services" čula za ovaj trik, poručila je kako to nije nikakva novost jer se njihovi radnici, prilikom čišćenja WC šolje, služe ovim trikom već neko vreme.

"Sipajte čašicu omekšivača za rublje u vodokotlić. Deterdžent će se spustiti na dno i svaki put kada povučete vodu, vaš će toalet da zamiriše", poručili su iz firme.

Vodoinstalateri upozoravaju na opasnosti koje dolaze s korišćenjem ovog trika. Kažu kako na taj način možete da oštetite vodokotlić i cevi. Bez obzira na upozorenja, mnogi ljudi odlučili su ipak da probaju ovaj trik, jer su, navodno, rezultati fantastični.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.