Uređenje doma

Pena za brijanje čisti nakit, ali je dobra i za druge nečistoće VIDEO

Domaćica Šantel Mila, iz Australje, otkrila je tri načina zbog kojih joj kuća blista uz pomoć pene za brijanje.

Petak, 05.03.2021.

14:25

Izvor: The Sun

Pena za brijanje čisti nakit, ali je dobra i za druge nečistoće VIDEO
Foto: Shutterstock/showcake

Podeli:

Kaže kako je to njeno "tajno oružje" kada je reč o čišćenju.

Prvo, penu za brijanje koristi kako bi obrisala ogledala.

"Uklonite mrlje i tragove sa ogledala uz pomoć pene"', objašnjava Šantel u video-zapisu koji je postavila na Instagramu. Stvarno, ogledala su zablistala.

Kao drugo, penom je čistila površine od nerđajućeg čelika pa je savetovala kako je to odlično u borbi sa otiscima prstiju.

Treće, tim je očistila i nakit, tačnije prsten koji se nakon čišćenja penom ponovo sjajio. Sve što treba da uradite kako bi nakit izgledao kao nov jeste da nanesete penu za brijanje, malo protrljate, a zatim isperete.

Šantel je u svojoj objavi na Instagramu napisala: "Nakon što sam pre nekoliko nedelja objavila video-zapis u kom prikazujem kako čistim spoljašnju stranu stakla rerne penom za brijanje, dobila sam gomilu pitanja o tome kako pena za brijanje deluje kada s njom čiste površine od nerđajućeg čelika. Evo video-zapis u kom objašnjavam na koje druge načine ga koristim u kući. Takođe sam čula da jako dobro uklanja neugodne mirise iz wc-a i da može da očisti i staklo tuš kabine. Nisam isprobala te metode, da li ste vi? Kao i uvek, pre upotrebe testirajte."

Njena objava je skupila više od 17.000 lajkova, a ljudi su pohvalili njene savete.

Neki su komentisali kako jedva čekaju da isprobaju ove metode, dok su joj se drugi zahvalili na tome što im je otkrila tajnu koja im je spasla život

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare