Uređenje doma

Čestitamo: Imena dobitnika kreativnog i interaktivnog planera

Ovaj kreativni i interaktivni planer "Kreativnog centra" namenjen je svima koji žele ne samo da vode planer, već da zaista organizuju svoje obaveze na efikasan i produktivan način.

Četvrtak, 08.04.2021.

21:10

Izvor: Super žena

Čestitamo: Imena dobitnika kreativnog i interaktivnog planera
Promo/Kreativni centar

Podeli:

Najpre, želimo svima vama da zahvalimo na velikom interesovanju za ovaj specijalan planer, kao i divnim pismima koja ste nam poslali. Žao nam je što nismo mogli svakome od vas da poklonimo po jedan primerak, ali vam svima želimo da ostvarite svaku želju, uspete u privatnim poslovima koje započinjete, prebrodite promene poslova, uživate u svakom danu trudnoće ili svakom danu sa svojim bebama.

Pratite nas i na nasoj Fejsbuk strani (Super zena) sa prepoznatljivim logom, spremamo mnogo lepih poklona za vas.

Ovoga puta, dobitnici planera su jedna tetka koja je poklon namenila sestričini iz sasvim posebnih razloga, jedna prijateljica koja svojoj najboljoj prijateljici poklanja ovaj poklon iz posebnih razloga i jedna mama lavica, koju će planer zasigurno obradovati. I kao bonus nagradu, morali smo da izdvojimo jednog supruga, koji je planer namenio svojoj lepšoj polovini, vrednoj, zaposlenoj ženi i mami četvoro dece.

Dobitnici su: Natasa Perovic, Anastasija Slavkovic, Slađana Đorđević i Nebojša Lazarević.

Podaci će biti prosleđeni "Kreativnom centru" u toku dana, a planer stiže u što kraćem roku.

Moj planer ličnog razvoja – PlanUM, u izdanju "Kreativnog centra" više je od jednostavnog planera aktivnosti u toku jedne godine. To je moćna alatka za unapređenje ličnih potencijala. Ova kreativna i interaktivna knjiga koja je istovremeno planer, dnevnik i podsetnik ima više uloga – ona je instruktor, asistent i motivator. PlanUM je zasnovan na savremenim tehnikama rešavanja problema i može pomoći čitaocima u određivanju željenih ciljeva razvoja i pravljenju detaljne mape i plana za njihovo ostvarivanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare