Dobitnici knjige "Venera i Afrodita: Istorija jedne boginje"

U knjizi "Venera i Afrodita: Istorija jedne boginje", koju je objavila "Laguna", Betani Hjuz se maestralno služi mitologijom, istorijskim svedočanstvima i arheološkim otkrićima kako bi ispripovedala biografiju besmrtne boginje koja milenijumima osvaja ljudski duh i maštu.

Praktični saveti | Super žena |
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Dobitnici knjige su:

Natalija Ćujić, Nataša Perović, Milka Stavanov.

Knjige će biti poslate na adrese koje su poslate u prijavi, do kraja nedelje. Čestitamo svima.

U knjizi, oslanjajući se na antičku umetnost i filozofska istraživanja, Betani Hjuz nas vodi na putovanje na kome ćemo razotkriti istinu skrivenu iza Venerinog lika i odgonetnuti zašto ta besmrtna boginja suvereno vlada mnogo većom teritorijom od golotinje, seksa i ljubavnih veza.

Pred nama je priča o tome kako ljudska žudnja preobražava samu našu suštinu i oblike našeg ponašanja.

Profesorka Betani Hjuz je nagrađivana istoričarka, autorka i voditeljka, koja se već 25 godina bavi antičkom i srednjovekovnom istorijom i kulturom. Predaje na brojnim univerzitetima u Velikoj Britaniji, između ostalih na Oksfordu i Kembridžu, i naučni je saradnik u Kraljevskom koledžu u Londonu. Napisala je i vodila više od
50 radio i TV dokumentaraca za BBC, Discovery, History… Godine 2013. dodeljen joj je počasni doktorat na Univerzitetu u Njujorku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 8 sledeca idi na stranu