Uređenje doma

Najjednostavniji način čišćenja četkica za šminku: Ovaj metod koristi slavni šminker Kim Kardašijan

Sapun je pronašao brojne primene u domu, pored osnovne, pruža i mnoge dodatne koristi.

Nedelja, 05.12.2021.

15:16

Izvor: Super žena

Najjednostavniji način čišćenja četkica za šminku: Ovaj metod koristi slavni šminker Kim Kardašijan
Foto: Shutterstock/Neirfy

Podeli:

Kako da očistimo četkice za šminku?

Jedna od njegovih upotreba je i u službi lepote. Naime, možete da ga koristite za pranje čestkica za šminku. Ne samo da će vam uštedeti vreme i novac, već će i sačuvati četkice izbegavajući jak alkohol i hemikalije koje se nalaze u sredstvima za čišćenje četkica za šminku.

Na tržištu postoji mnogo sredstava za čišćenje četkica za šminku. Ali, postoji i bezbroj "uradi sam" trikova koje možete da koristite za čišćenje četkica kućnim predmetima.

Sapuni ostaju najpopularniji metod, koji koriste čak i slavni šminkeri. Čak je i poznati šminker Kim Kardašijan, Mario Dedivanović, ispričao za "Into The Gloss" kako koristi ovaj metod.

"Prvo četkice operem u vodi, a onda nežno utrljam antibakterijski sapun. Zatim ih isperem toplom vodom i još jednom operem blagim šamponom. Iscedite četkice prstima i položite ih na čist peškir da se osuše", rekao je Mario.

Ovakav način održavanja četkica je potpuno jednostavan i bez dodatnih novčanih sredstava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare