Uređenje doma

Uštedeće vam vreme i strpljenje: Trik za brzo i jednostavno postavljanje lampica na jelku VIDEO

Božični i novogodišnji praznici nam se bliže, a sa njima dolazi i uzbuđenje oko kićenja jelke. Iako kod mnogih ono budi osećaj radosti i uzbuđenja ima i onih koji svake godine muku muče sa postavljanjem svetlećih lampica.

Četvrtak, 09.12.2021.

14:26

Izvor: Super žena

Uštedeće vam vreme i strpljenje: Trik za brzo i jednostavno postavljanje lampica na jelku VIDEO
Foto: Shutterstock/kryzhov

Podeli:

Isti problem imala je i jedna korisnica Tik Toka. Zbog toga je odlučila da pomogne svim ljudima, pa je na svom nalogu postavila video koji je brzo prikupio ogroman broj pregleda i komentara.

Naime, Tamara Vederbi na Tik Toku je pokazala kako se jelka može ukrastiti lampicama bez mnogo truda i za kratko vreme.

Nakon što je završila sa postavljanjem ukrasa, ona je odlučila da pokaže da postoji i mnogo lakši način da se lampice postave na jelku.

"Ako još uvek obmotavate lampice oko jelke tako što obilazite oko nje više puta, ovo je definitvno pravi video za vas", poručuje ona u uvodu videa.

Dakle, umesto da lampice postavljate tako što ćete da obilazite jelku dok vam se ne zavrti u glavu, Tamara naglašava da postoji jednostavniji način. Krenite od dna jelke, a onda nastavite da kačite lampice levo desno, samo sa jedne strane jelke. I tako do samog vrha.

Zatim uzmite druge, prođite sa druge strane jelke i uradite isto, s tim da ovog puta počnete da ih nižete od vrha.

"Postavljanjem lampica na ovaka način uštedećete vreme i nerve, a znatno će biti lakše i njihovo skidanje kada se odlučite da ih nakon praznika vratite u kutiju" poručuje ona na kraju videa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare