Uređenje doma

Kako sakriti kablove, raspetljati nakit: Trikovi koji olakšavaju život

Prvi trik je korištenje lepljivih kuka na unutarašnjoj strani noćnih ormarića kako bi sakrili kablove za punjenje i dodatne žice.

Četvrtak, 24.02.2022.

09:31

Izvor: B92

Kako sakriti kablove, raspetljati nakit: Trikovi koji olakšavaju život
Foto: Kostikova Natalia/Shutterstock

Podeli:

Šantel Mila, mama dvoje dece iz Melbourna, na društvenim mrežama poznata kao Mama Mila, podelila je tri korisna trika koja bi trebalo znati kako bi vam život bio lakši. Za ove trikove potrebni su vam proizvodi koje sigurno već imate kod kuće.

Prvi trik koji je pokazala je korištenje lepljivih kuka na unutrašnjoj strani noćnih ormarića kako bi sakrila kablove za punjenje i dodatne žice.

Ova mama je oduševila trikom za raspetljavanje nakita - jednostavno stavite značajnu količinu maslinovog ulja na zapetljani nakit i trljajte ga dok se ne raspetlja.

Konačno, povećajte prostor u svom ormaru korištenjem kukica od limenka na vješalicama kako bi objesili dodatnu odeću na istu količinu prostora. Samo stavite jednu kukicu na vešalicu, a zatim drugu vešalicu obesite na kukicu i zajedno spremite u ormar.

@mama_mila_ Which one will you try first? 🌻 #lifehacks #hometips ♬ Backstabber - Ke$ha

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare