Uređenje doma

Saveti zlata vredni: Mama objasnila kako mesečno uštedi na hrani VIDEO

Mama dvoje dece Lara Džervis je na svom Tiktoku nedavno objavila snimak u kom nudi savete kako mesečno da uštedite na hrani.

Ponedeljak, 04.07.2022.

08:22

Izvor: superžena

Saveti zlata vredni: Mama objasnila kako mesečno uštedi na hrani VIDEO
Foto: Monkey Business Images/Shutterstock

Podeli:

Ova Britanka je podelila nekoliko korisnih saveta koji bi koristili višečlanoj porodici, u kojoj je budžet za hranu prioritet.

Kako da paradajz duže ostane svež

"Borite se sa povećanim troškovima hrane i sve većim računima?", pitala je na svom profilu @lara.joanna.jarvis, a njen prvi savet za uštedu je zamrzavanje sendviča.

"Sendviči u koje idu sastojci na kojima piše da se moraju upotrebiti do određenog roka u zamrzivaču ostaju sveži i nakon što rok prođe. To je ukupno tridesetak dana od isteka roka", rekla je Lara.

Drugi savet odnosi se na povrće koje, kaže, delomično sama sadi u svojoj bašti.

Kako da odaberete najslađe i najsočnije breskve

"Najlakše je posaditi mladi luk i začinsko bilje. Pokušajte", rekla je.

Ukoliko ste ljubitelj voća, ova mama preporučuje da ga držite u zamrzivaču.

Kako da napravite zapršku bez grudvica

"Na primer limune koji se brzo suše možete iseći i odložiti u zamrzivač."

"Bobičasto voće prvo operite, pa dobro osušite papirnatim kuhinjskim ubrusom ili krpom, kako bi se upio višak vlage koja je takođe zaslužna za prerano truljenje."

@lara.joanna.jarvis Struggling with rising food costs and rocketing bills?? These tips to make your food last longer will help you save money on food, follow along for more money saving tips!! #zerowastekitchen #zerowastejourney #savemoneyonfood #moneysaving #moneysavingtips #saveonfoods #moneysavingmum #saveonfood #savingstiktok #savingtok #grocery #zerowaster ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare