Ultrazvuk je pokazao da beba radi nešto simpatično, a onda su brzo reagovali lekari

Tami Gonzales iz Majamija otišla je na redovan ultrazvuk zbog trudnoće, ali se nije nadala ovim vestima. Kada su videli bebu na ekranu, izgledalo je kao da beba naduvava balon u maminom stomaku. Ali to što je beba imala u ustima, nije bio balon. Lekari su bili šokirani.

Četvrtak, 29.12.2016.

12:16

Izvor: srbija danas

Default images

Podeli:

Beba je imala teratom, tumor redak i smrtonosan. Lekari su Tami savetovali da je odmah abortira, ili će biti pogubno za oboje. Međutim, ona se opredelila za nešto sasvim drugo - operaciju, koja se nikada pre nije izvodila. Srećom, glavni lekar se složio sa tim, ušavši u ozbiljan rizik.

Za vreme operacije majka je bila budna. Kako objašnjava, osećala se kao da je zarobljena u nekoj uskoj cevi. Bio je to jedini način da lekari dopru do ploda.

Tumor je zaista bio ogroman, stoga su ga samo uspeli suzbiti, a kada je beba posle par meseci rođena, tumor se znatno smanjio, a potom i potpuno nestao. Danas, Tami voli da kaže da je njena devojčica čudo od deteta. Sada je zdrava i srećna, a jedina posledica koju ima od operacije je mali ožiljak na usni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare