Veliki dečiji rođendanski maskenbal

U okviru velike proslave 10. jubilarnog rođendana Delta City u petak 3. novembra od 18 časova u atrijumu šoping-mola biće organizovan tradicionalni veliki dečiji maskenbal.

Ponedeljak, 30.10.2017.

13:47

Izvor: B92

Veliki dečiji rođendanski maskenbal
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Svi superheroji, vile, princeze i ostali likovi iz dečijeg sveta prošetaće Delta City, pokazujući svoje maske okupljenim prolaznicima. Za dobro raspoloženje, biće zadužen Inspektor Blaža, koji će se družiti sa najmlađima tokom predstojećeg maskenbala i biti jedan od članova žirija koji će izabrati pobednika. Spremite maske i šarene kostime, jer se i ove godine družimo u Delta City i biramo one najkreativnije i najoriginalnije. Zato, pustite mašti na volju i možda baš vi možete da osvojite neku od tri zanimljive nagrade. Prijavljivanje za učešće u ovom događaju je počelo na info pultu Delta City i trajaće do 3. novembra, do 14 sati. Pored maskenbala, u toku rođendanskog slavlja posetioce očekuju i odlični popusti do čak 50% na aktuelne modne kolekcije, kao i brojna druga iznenađenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare