Serena traži pomoć preko Tvitera: "Ništa ne pomaže mojoj bebi..."

Teniska zvezda Serena Vilijams od kada je postala mama često traži savete - od poznatih, ali i nepoznatih, njenih pratilaca na društvenim mrežama. Posle problema oko dojenja, kupovine igračaka, Serena sada pokušava da svojoj bebi olakša nicanje zuba.

Sreda, 20.12.2017.

09:36

Izvor: B92

Default images

Podeli:

"Srce mi se slama koliko plače. A inače je veoma mirna beba. Toliko sam neispavana i pod stresom da mi dođe da zovem moju mamu da mi dođe u pomoć. Pomoć? Iko?", napisala je Serena na Tviteru.

Usledili su različiti predlozi, od glodalica, raznih preparata za mazanje desni... sa kojima su druge mame imale iskustva.

"Nicanje zuba - najteži i najgori zadatak do sada", napisala je Serena, uz dodatak da sve što je pokušala do sada ne daje nikakve rezultate.

Obloge, hladne glodalice, homeopatski dodaci, grickanje maminih prstiju - njena beba i dalje plače, a roditelji su svaki dan sve više i više neispavani.

Serena se porodila početkom septembra, kada je na svet donela malenu Aleksis Olimpiju Ohanijan.

Ona je trenutno na pauzi i planira da se vrati na teren u januaru na turniru Australijan open.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare