Od malih nogu grade karijeru: Ovi klinci su najuspešniji modni blogeri

Baš kao starije kolege, ovi mališani koji se bave blogovanje putem Instagrama pokazuju svoj originalni modni stil, inspirišu druge kako da se obuku i izraze sebe.

Subota, 13.01.2018.

11:48

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

U poslednje vreme, zahvaljujući popularnosti društvenih mreža, sve češće viđamo ljude različitih godina koji putem Instagrama, Fejsbuka ili internet stranica daju savete o modi, lepoti, zdravlju, karijeri.

Među najpopularnijim su svakako modni i bjuti blogeri, a sve više ima i dece koja već od ranih nogu žele da iskažu svoj identitet i stil.

U nastavku vam otkrivamo klince koji su popularni među decom, neki od njih sarađuju sa dečjim modnim brendovima i zgrću velike sume novca.

Sestre Mila i Ema

Mila je osvojila društvenu mrežu Instagram zahvaljujući svojim zabavnim video-snimcima, koji se šire viralno ovom društvenom mrežom. Iako i ona prati modu, njena sestra Eva je mnogo veći obožavatelj elegantnog stila. Ujedno, ona veoma dobro pozira, a svoje fotke kači na mamin profil.

Објава коју дели Katie (@kcstauffer) дана

El

Malenoj El predviđaju uspešnu karijeru u svetu mode. Očigledno da je "voli" kamera, pozira samouvereno kao pravi profesionalac i nosi poslednje modne trendove.

Alonso Mateo

Alonsova mama Luiza na svom Instagram profilu pokazuje perfektan stil svog deteta. Dečak uglavnom nosi neke od najpoznatijih modnih brendova, kao što su Guči i Prada.

Amelia

Amelia dolazi iz Švedske i ona je jedna od retkih beba koja je, zahvaljujući svojoj mami, od ranih dana počela da bavi blogovanjem. Njena mama svakodnevno objavljuje njene odevne kombinacije.

Објава коју дели Cissi (@cissifio) дана

Laerta

Ova devojčica obožava da nosi skupocene asesoare, poput Šanel torbi i dokolenica. „Ona zna kako da se zabavlja sa modom“, poručuje njena mama.

Објава коју дели L (@fashion_laerta) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare