Obišla svet: Neverovatna slika nastala u sportskoj svlačionici

Hokejašica Sara Smal pokazala je šta znači majčinstvo. Nju ni utakmica, ni koleginice, umor, napetost - ništa je nije sprečilo da bude uz svoju osmonedeljnu bebu.

Sreda, 28.03.2018.

14:43

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Sara je u pauzi utakmice koju je igrao njen tim odlučila da podoji svoju ćerku Eli.

Izdvojila se, skinula i nahranila bebu. Doduše, ona nije imala pojma da je iko slika i posmatra, jer je među njenim saigračicama bila napeta atmosfera.

Sliku je snimila Dena Lanktri, Sarina mama, koja je svedočila kako je za njenu ćerku hokej sve od njene četvrte godine života.

I zato joj je potpuno prirodno da u tu aktivnost sada uključi i svoju ćerku.

"Mama mi je pokazala sliku i bila sam dirnuta. Samu sebe sam iznenadila, ja sam mlada mama, spremna da uvek za svoje dete budem tu. Zato sam odlučila da je podelim sa drugim mama, iskusnim, neiskusnim", rekla je Sara za "Huffington Post" objašnjavajući da je za nju dojenje potpuno normalna i prirodna stvar.

"Ljudi često prave čitave diskusije oko toga. Ovo je isto kao da sam detetu dala čašu vode, nema razlike", rekla je hokejašica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare