Majka se kupa sa sinovima od 10 i 11 godina: "Sve troje se stisnemo zajedno"

Loren Libert, majka dvoje dečaka, priznala je da se stalno kupa sa svojim sinovima koji imaju 10 i 11 godina. Njeno priznanje na televiziji šokiralo je mnoge roditelje, koji su je osudili zbog ovog postupka.

Roditeljstvo | Super žena |
Podeli
Foto: Youtube Printscreen
Foto: Youtube Printscreen

Mnogi roditelji provode previše vremena pitajući se da li je okrutno da pošalju dete u krevet gladno, ako je ono odbilo da jede, ili da li bi trebalo da cele noći spava u svom krevetu.

Zapravo roditeljstvo se smatra najtežim poslom, te mnogi mame i tate stalno preispituju svoje odluke dok ne shvate šta je najbolje za njih i decu.

Jedno pitanje koje je nedavno pokrenulo pravu debatu na internetu krenulo je od jedne majke koja je kazala da se stalno kupa gola sa svojim sinovima koji imaju 10 i 11 godina.

Majka dvoje dece, Loren Libert iz Londona otkrila je u emisiji "This morning" da se stalno kupa sa svojim dečacima i da u tome ne vidi ništa loše.

"Ako su oni srećni, onda sam i ja. Zajedničko kupanje imamo jednom nedeljno. U našoj kući to nije velika stvar, radimo to godinama. Svi uživamo u tome. Imamo malo kupatilo i ponekad se sve troje stisnemo zajedno. Nekad čitamo časopise, nekad samo razgovaramo. Ostanemo tako nekih dvadeset minuta", ispričala je ona.

Libertova, koja se seća da je u detinjstvu praktikovala kupanje sa svojom majkom, kaže da je to sasvim prirodno i nema čega da se stidi.

"U našoj kući je to sasvim normalno. Šta ima prirodnije od toga da si go u svom domu? Nemamo čega da se stidimo, ne vidim šta je loše u tome. Zašto bismo se stideli naših tela i skrivali ih jedni od drugih?", zaključuje.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 10 sledeca idi na stranu