Serena otkrila kako je njena ćerka prohodala sa sedam meseci

Od kada je prošlog septembra teniserka Serena Vilijams postala majka ne prestaje da se osuševljava svojom ćerkom i da o tome redovno izveštava svoje pratioce. Sada je postavila preslatku sliku na kojoj je pokazala da je njena naslednica već naučila prve korake.

Četvrtak, 12.04.2018.

11:06

Izvor: Super žena

Serena otkrila kako je njena ćerka prohodala sa sedam meseci
Foto: Getty

Podeli:

Aleks Olimpija je sa mamom provela dan pored bazena u porodičnoj kući, a tridesetšestogodišnja Serena je nije ispuštala iz vida.

Malena je napravila nekoliko koraka, a najviše je uživala u vodi.

"Vrlo je živahna i napredna, radoznala i dozvolila sam joj da stane na svoje noge. Jako je srećna, a i svi mi oko nje. Iako su mi se prioriteti promenili od kada sam rodila bebu, i dalje volim i živim za tenis. Ali, jedva čekam i da proširim porodicu", iskreno je rekla teniserka stranim medijima.

Nije otkrivala detalje, samo je rekla da će pustiti da se stvari same dese.

"Roditeljstvo nikako nije jednostavno. Zapravo, da sada slušam samu sebe ne bih verovala šta sve čovek radi zbog dece. Trudim se da ov aneobična trka oko deteta bude najbolja, dajem sve od sebe", zaključila je Serena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare