Mama doji petogodišnjakinju: "Tako je moja ćerka zdravija, ne znam kada ću prestati"

Ema Šatrdou je dvostruka mama. Ima petogodišnju devojčicu Aleks i dvogodišnjeg sina Olija koje često istovremeno doji. Kaže da njen dan ima ubrzan tempo, ali da nema nameru da odustane od dojenja jer su njena deca tako zdraviija.

Utorak, 29.05.2018.

12:21

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Ema svoju ćerku Aleks doji pre i posle vrtića, nekada oboje zajedno.

Iako pije i obično mleko, devojčica često traži da sisa, posebno kada joj je potrebna uteha, kaže njena mama za "The Sun".

Ema kaže i da je njen muž Stjuart srećan što je tako uporna i istrajna u dojenju.

"Dojenje je za mene najvažnije i nešto posebno što sam uradila za svoju decu. Moje telo je sposobno i ne želim to da prekidam", rekla je Ema za "The Sun" opisujući dojenje kao jednu od najtežih stvari koje je radila.

Ona je rekla i da pre nego što je dobila decu nije mislila da je dojenje tako dugo normalno i poželjno.

Kada je videla koliko koristi to ima za njenu decu, promenila je mišljenje.

"Sigurna sam da to što ih dojim utiče na njihovo zdravlje, da iz mleka dobijaju neophodn antitela", kaže ova mama koja se ne libi ni da doji tako veliku decu u javnosti.

Reakcije su mahom pozitivne, a priznaje i da je ona jedina iz njenog okruženja koja doji tako veliko dete.

Ema kaže da i njena majka dugo dojila, za to vreme, čak do druge godine i da je ona najverovatnije od nje "nasledila" taj odnos prema dojenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare