Vidite li ovde problem? Devojčicu vratili iz vrtića jer je došla neprimereno obučena

Trogodišnju devojčicu Lolu vaspitači su vratili iz vrtića pod izgovorom da je njena letnja haljina neprikladna.

Sreda, 30.05.2018.

13:41

Izvor: Super žena

Vidite li ovde problem? Devojčicu vratili iz vrtića jer je došla neprimereno obučena
Foto: Thinkstock, ilustracija

Podeli:

Trogodišnja Lola Stounhaus iz Kanade pojavila se u vrtiću noseći na sebi ružičastu haljinu koja seže do članka, jer je temperatura tog dana u Vinipegu dostigla 30 stepeni celziujsa.

"Reč je o jednostavnoj haljini koja ima tanke bretelice na ramenima, a očigledno one su prema mišljenju škole previše tanke", kazao je Lolin otac Džejmi u emisiji "As it happens".

"To je sve što su nam rekli. Nismo dobili nikakve specifične detalje niti objašnjenje, sem toga da bretele na njenoj haljini nisu pet centimetra debele, zbog čega se njena odeća smatra neprikladnom."

Šokrani onim što su čuli, roditelji trogodišnje devojčice nisu znali kako da saopšte ove vesti Loli – s obzirom na to da je ovo bila njena omiljena haljina.

"Ona neće to razumeti. Možda će pomisliti da je ona uradila nešto pogrešno, iako nije ni za šta kriva", istakao je njen tata za CTV.

U sledećem video-snimku pogledajte kako je Lola izgledala u haljini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare