Dete zadobilo opekotine drugog stepena od ove sprave u parku, pa sada majka apeluje svim roditeljima

Majka Davna iz američkog grada Grendvjua doživela je veliki stres kada je svoju četvorogodišnju ćerku Ejšu odvela u park.

Roditeljstvo | Daily Mail |, Super žena |
Podeli

Tokom igranja sa svojim sestrama i vršnjakinja, mala Ejša je odjednom pala u nesvest.

Ispostavilo se da je devojčica na zadnjoj strani butina, blizu zadnjice, zadobila opekotine drugog stepena, samo nakon nekoliko sati provedenih u parku.

Tih dana su u SAD prognozirali visoke temperature, pa je majka Davna, čim je dovela ćerku, proverila da li je u parku hlad i da li su ljuljaške, klackalice i ostali dečji predmeti bezbedni za igru.

Majka je učinila grešku što nije proverila i tobogan. Navodno, on je bio toliko vreo i usijan od visokih temperatura, a mala Ejša se njime spuštala samo u kratkom šortsu.

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

To je izazvalo opekotine drugog stepena, zbog čega ova majka sada apeluje svim roditeljima da paze gde im se deca igraju i da deci obuku duže pantalone, ako žele da se igraju na toboganu.

"Želim nešto da učinim, kako nijedno drugo dete ne bi stradalo“, zaključuje Davna koja se obratila i nadležnima kako bi razmotrili njen predlog o stavljanju pokrivača na opremu za igru u parkovima.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 10 sledeca idi na stranu