"Pčelica" i "Super žena": Poklon za đake prvake

Portal "Super žena" i B92 poklanjaju dve zanimljive knjige u izdanju kuće "Pčelica". Nagradu će osvojiti najbrži. Potrebno je da pošaljete ime, prezime, adresu i broj telefona na mejl superzena@b92.net i osvojićete zanimljiva izdanja.

Ponedeljak, 13.08.2018.

12:02

Izvor: PR

Foto: Promo

Podeli:

Polazak u školu zna da bude stresna situacija kako za roditelje tako i za prvake. Zbog toga je izdavačka kuća "Pčelica" objavila kod nas jedinstvenu knjigu "Vodič za đaka prvaka".

U pitanju je ilustrovani priručnik namenjen budućim učenicima prvog razreda osnovne škole, ali i njihovim roditeljima koji će biti suočeni sa brojnim zanimljivim, ali i nezgodnim pitanjima, koja će im postavljati njihovi prvačići. Knjiga sadrži sto pitanja i sto odgovora o uređenju škole, značaju, pravilima, o zaposlenima u školi, o školskom priboru, o učitelju i učiteljici, o odlasku u školu, školskim predmetima, o druženju u školi i izvan nje, ali i o snalaženju u neprijatnim situacijama.

Autor ove knjige je Goran Marković, glavni i odgovorni urednik "Pčelice", ali i učitelj sa dugogodišnjim radnim iskustvom sa decom. Praktična znanja, poznavanje školskih situacija i dečje psihologije autoru su bili od neizmerne pomoći prilikom pisanja ove knjige, jer je konkretne školske situacije i svoje bogato učiteljsko iskustvo uspeo da prenese u jednostavan i informativan oblik ovog Vodiča.

"Vodič za đaka prvaka" kod svakog budućeg školarca skratiće period adaptacije na novu, školsku sredinu, pripremiće dete za nove i neočekivane situacije, ali će ga upoznati i sa lepim stvarima školskog života. Zbog toga je ova knjiga idealan poklon za svakog budućeg prvaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare