"Pčelica" i "Super žena" misle na vas: Idealan poklon za buduće prvake

"Pčelica" vam predstavlja komplet radnih materijala za prvake u višenamenskom koferčiću. Komplet sadrži: radne sveske "Računaljka" i "Pričaonica", edukativne knjige "Učimo koliko je sati" i "Saobraćajna početnica", a kao specijalan poklon uz svaki komplet dolazi raspored časova i poster azbuke. Portal "Super žena" i B92 poklanjaju dva zanimljiva koferčića. Nagradu će osvojiti najbrži. Potrebno je da pošaljete ime, prezime, adresu i broj telefona na mejl superzena@b92.net i osvojićete zanimljiva izdanja.

Ponedeljak, 20.08.2018.

12:24

Izvor: B92

Foto: Promo

Podeli:

Koferčić za đaka prvaka je idealan pokon za buduće školarce, jer će ih pripremiti i olakšati im usvajanje znanja predviđenih za prvi razred.

"Računaljka" je nezamenljiva pomoć u svetu brojeva i osnovnih znanja računanja, "Pričaonica" će se pobrinuti da unapredi jezičke veštine, kako pisane, tako i govorne, uz knjigu "Učimo koliko je sati" računanje vremena biće dečja igra, a "Saobraćajna početnica" će sve mališane naučiti da se bezbedno i pravilno ponašaju u saobraćaju kako bi mogli i samostalno da idu u školu.

"Pčelica" se pobrinula da buduće prvake obraduje poklonima koji će ih na pravi način uvesti u đački svet. Tu su neizbežni raspored časova i poster azbuke, koja treba da krasi sobu svakog prvaka, bar dok se sva slova ne nauče.

Sve to je "Pčelica" lepo upakovala u koferčić kome će mališani sigurno pronaći i druge namene – čuvanje crteža, tekstova, fotografija, nošenje knjiga, svezaka ili pribora za likovno… Pčelica se potrudila da budućim prvacima olakša polazak u školu, a sve ostalo je prepušteno njihovoj kreativnosti i mašti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare