Super žena i "Pčelica" poklanjaju ediciju "Izbori i posledice"

Portal "Super žena" i B92 poklanjaju dve knjige u izdanju kuće "Pčelica". Nagradu će osvojiti najbrži. Potrebno je da pošaljete ime, prezime, adresu, broj telefona i koju knjigu želite iz edicije od četiri ponuđene na mejl superzena@b92.net i osvojićete ovo zanimljivo izdanje

Roditeljstvo | super zena |
Podeli

Izdavačka kuća PČELICA vam predstavlja u svetu popularnu ediciju IZBORI I POSLEDICE, koja se bavi problemima detinjstva i zamkama odrastanja, odnosno načinima za njihovo izbegavanje i rešavanje problema.

Ova edicija od četiri slikovnice – „Bezbednost na internetuˮ, „Konfliktiˮ, „Kad takmičenje izmakne kontroliˮ i „Zavisnost od video-igaraˮ – u centar svojih interesovanja stavlja aktuelne teme današnjice i njihovo pogubno dejstvo po psiho-fizički i intelektualni razvoj dece. Iako se bave bitnim temama kao što su opasnosti na internetu, odnosno njegova bezbedna upotreba, zavisnost od video-igara, veština rešavanja konfliktnih situacija i neumereno nadmetanje – svaka od ove četiri slikovnice ilustracijom i tekstom je primerena deci, njihovom lakom razumevanju problema i opasnosti, ali i prihvatanju racionalnog rešenja.

Poseban kvalitet ovih slikovnica su strane za roditelje, koje iz pozicije dečje i razvojne psihologije nude odgovore na obrađene teme. One su dragocene za svakog roditelja kao stručni savet kako pristupiti detetu sa problemom, ali i kako preventivno delovati da do problematične situacije ne bi došlo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 9 sledeca idi na stranu