Kroz knjigu "Čudesna planeta" deca upoznaju svet

Edicija ilustrovanih knjiga enciklopedijskog karaktera "Čudesna planeta" ima cilj da obnovi bogatu tradiciju naučnopopularne literature i da kod mladih čitalaca razvije ljubav prema eruditivnosti, upoznavanju sveta koji nas okružuje, mističnih i neobjašnjivih pojava u njemu, ali i najvećih dostignuća ljudskog uma koji su, s jedne strane, unapredili život na našoj planeti, a s druge ga ugrozile, često nesvesne posledica.

Utorak, 16.07.2019.

11:56

Izvor: Super žena

Kroz knjigu
Foto: Promo

Podeli:

Misterije su ilustrovana enciklopedija za radoznale, za sve one koji se ne zadovoljavaju uobičajenim enciklopedijskim znanjem, nego žele da nauče više i kvalitetnije. U ovoj knjizi možete čitati o neobičnim i mističnim pojavama u prirodi, neobjašnjivim događajima, čudovištima i tajanstvenim građevinama.

U enciklopediji Nepogode pročitajte zanimljive informacije o najvećim zemljotresima, cunamijima, vulkanskim erupcijama, poplavama, požarima i tornadima koji su zadesili čovečanstvo.

Avanture su ilustrovana enciklopedija za radoznale, za sve one koji se ne zadovoljavaju uobičajenim enciklopedijskim znanjem, nego žele da nauče više i kvalitetnije. U ovoj knjizi možete čitati o najvećim ekspedicijama, osvajanjima nepristupačnih predela i otkrivanju novih kontinenata.

Katastrofe su ilustrovana enciklopedija za radoznale, za sve one koji se ne zadovoljavaju uobičajenim enciklopedijskim znanjem, nego žele da nauče više i kvalitetnije. U ovoj knjizi možete čitati o najvećim svetskim brodolomima, kopnenim i vazdušnim nesrećama i nuklearnim katastrofama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare