Iznenadila ju je poruka koju je našla u pakovanju pelena, a onda se ceo Internet okomio na nju

Jedna mama podelila je na Facebook-u događaj koji ju je veoma prijatno iznenadio i dirnuo.

Četvrtak, 25.07.2019.

14:15

Izvor: Superzena

Iznenadila ju je poruka koju je našla u pakovanju pelena, a onda se ceo Internet okomio na nju
Foto: Depositphotos/Spaces

Podeli:

Ona je u pakovanju pelena koje je kupila za svoje dete našla novac i dirljivu poruku, koju su neki ocenili malo uvrnutom i jezivom.

Kada je Mišel Panet pronašla poruku u pakovanju pelena bila je prijatno iznenađena. Kratku poruku napisao je neko nepoznat njoj i poručio joj da je pravo vreme da počasti sebe. Pored poruke bilo je i 5 dolara. Mišel je pronašla poruku u pakovanju pelena koje je kupila u obližnjoj radnji.

Istakla je da je to bio samo još jedan običan dan kada je sa svojim detetom bila kod kuće. Onda je iznenada pronašla poruku među pelenama.

"Osobi koja ovo nađe. Ukoliko imaš težak dan, pomislio sam da bih ovako mogao da te oraspoložim. Idi i kupi sebi kafu ili greb-greb karticu. Potrudi se da nađeš malo vremena za sebe danas. Imaj uvek na umu da si sjajna i veoma voljena", pisalo je u poruci.

Mišel je bila izuzetno srećna kada je našla poruku. Zahvalila se osobi koja je ostavila poruku i novac i na osmehu koji joj krasi lice, piše Daily Star. Obećala je da će sigurno ovih dana popiti kafu ili kupiti greb-greb karticu od para koje je našla.

Njeno mišljenje možda će da se promeni kada bude pročitala neke komentare na objavu.

"Moja prva pomisao bila je kako je to jako lepo. Onda sam pogledala pakovanje pelena koje ja imam i delovalo mi je da je odlično zatvoreno. Ne znam kako je to njoj uspelo", napisala je jedna majka.

Drugi korisnici nisu bili nimalo oduševljeni, pa su čak izrazili i zabrinutost što se to uopšte i desilo.

"Pakovanje pelena koje je ova majka kupila je očigledno potpuno izmenjeno i drugačije od onog koje mi ostali kupujemo. Meni je to baš jezivo", napisala je druga žena koja je pročitala Mišelinu objavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare