Vodič za đaka prvaka: Sve što prvak treba da zna pred polazak u školu

Polazak u školu zna da bude stresna situacija kako za roditelje tako i za prvake. Zbog toga je izdavačka kuća "Pčelica" objavila kod nas jedinstvenu knjigu "Vodič za đaka prvaka".

Roditeljstvo | Super žena |
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Dvoje najbržih čitalaca, koji na mejl lifestyle@b92.net pošalju svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona),osvojiće po knjigu.

U pitanju je ilustrovani priručnik namenjen budućim učenicima prvog razreda osnovne škole, ali i njihovim roditeljima koji će biti suočeni sa brojnim zanimljivim, ali i nezgodnim pitanjima, koja će im postavljati njihovi prvačići. Knjiga sadrži sto pitanja i sto odgovora o uređenju škole, značaju, pravilima, o zaposlenima u školi, o školskom priboru, o učitelju i učiteljici, o odlasku u školu, školskim predmetima, o druženju u školi i izvan nje, ali i o snalaženju u neprijatnim situacijama.

Autor ove knjige je Goran Marković, glavni i odgovorni urednik Pčelice, ali i učitelj sa dugogodišnjim radnim iskustvom sa decom. Praktična znanja, poznavanje školskih situacija i dečje psihologije autoru su bili od neizmerne pomoći prilikom pisanja ove knjige, jer je konkretne školske situacije i svoje bogato učiteljsko iskustvo uspeo da prenese u jednostavan i informativan oblik ovog Vodiča.

"Vodič za đaka prvaka" kod svakog budućeg školarca skratiće period adaptacije na novu, školsku sredinu, pripremiće dete za nove i neočekivane situacije, ali će ga upoznati i sa lepim stvarima školskog života. Zbog toga je ova knjiga idealan poklon za svakog budućeg prvaka.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 8 sledeca idi na stranu