"Važna je sloboda izbora": Glumica imala dva abortusa i kaže da se nimalo ne kaje zbog toga

Glumica Alisa Milano otkrila je da je imala dva abortusa 1993. godine. Ovo je iznela u nedavnom gostovanju u jednom potkastu.

Sreda, 21.08.2019.

16:58

Izvor: Super žena

Foto: Gettyimages/Jesse Grant

Podeli:

Alisa je ostala u drugom stanju dva puta iako je bila na piluli.

"Bila sam prvi put zaljubljena i to na onaj način koji ostavlja bez daha i kako možete da volite samo kada ste mladi. Bilo je to nešto veliko za mene. Ispunilo je svaki delić moga života. Bilo je to radosno i ispunjeno vreme moga života", rekla je ona.

Iako nije imenovala dečka, ona je u to vreme bila u romansi sa Skotom Volfom. Upoznali su se na snimanju filma "Double Dragon" u junu 1993. godine, a on ju je zaprosio u oktobru.

Kada je saznala da je u drugom stanju uprkos tome što je bila na piluli, rekla je da nije bila spremna da bude majka pa je otišla na abortus.

"Bio je to moj izbor. Ja sam izabrala. Ja sam odlučila. Nije to bio lak izbor", dodala je.

Ostala je na piluli, ali je i po drugi put ostala u drugom stanju i još jednom je morala da donese važnu i tešku odluku, piše Womanshealtmag. Naglasila je da je sposobnost da izabere i ode oba puta na abortus uticalo na to da ima život kakav ima.

"Ne bih imala moju decu, moju prelepu, savršenu, voljenu, nežnu i nezamenljivu decu koja imaju majku koja je i te kako bila spremna za njih", rekla je Alisa.

Za kraj je naglasila da ima mnogo žena koje se suočavaju sa istim problemima i dilemama, ali da je jako važno imati slobodu da odlučite šta će biti sa vašim telom i životom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.