Emotivna posveta pevačice: "Šta da radim, ako tebe ne bude bilo tu..."

Pevačica Tejlor Svift objavila je sedmi po redu studijski album pod nazivom "Lover", a njenim fanovima najviše je zapala za uho pesma "Soon You'll Get Better", posvećena njenoj majci koja se po drugi put bori sa kancerom…

Subota, 24.08.2019.

16:32

Izvor: Super žena

Emotivna posveta pevačice:
Foto: GettyImages / Rich Fury

Podeli:

"Očajni ljudi pronađu veru, pa se sad molim Bogu. Ali sa kime ću da pričam? Šta da radim, ako tebe ne bude bilo tu", peva u novoj pesmi Tejlor Svift.

Pre četiri godine pevačica je izjavila da ima porodičnih problema i da se oba njena roditelja bore sa kancerom, ali da se njena majka Andrea ponovo bori sa opasnom bolešću.

"Kancer moje majke je stvaran problem. Bila sam anksiozna u vezi sa svakodnevnim usponima i padovima. Sve brige, stresove i molitve menjam za stvarne probleme", rekla je Tejlor.

Pevačica u numeri "Soon You'll Get Better" peva o prvoj poseti onkologu, kako njena majka voli medicinske sestre koje se su fine prema njoj i kako je renovirala kuhinju pre dolaska majke iz bolnice kako bi se osećala prijatnije u novom prostoru.

"Želim da vam kažem da onaj ko je u vašem životu bio majčinska figura vas je napravila takvim kakvi jeste i budite zahvalni na tome", rekla je Tejlor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare