Kao da ima dve bebe: "Ne može da ga pričuva ni na dva minuta, nisam se kupala tri dana"

Kada beba dođe na svet mnogo toga se promeni u životu novopečene majke.

Četvrtak, 29.08.2019.

19:38

Izvor: Super žena

Kao da ima dve bebe:
Foto: Depositphotos/doble.dphoto

Podeli:

Jedna majka ispričala je kako nije imala vremena da se istušira jer njen muž nije hteo da pričuva bebu ni na dva minuta.

Obratila se korisnicima društvenih mreža za savet nakon što je njen suprug odbio da joj pomaže u čuvanju deteta. Kako otac nije hteo da pričuva bebu, ona nije mogla ni da se istušira. To je rezultiralo time da se ona tri dana nije kupala.

Nismo iznenađeni što su korisnici Redita osuli paljbu po njenom mužu zato što odbija da joj pomogne. Ona je otkrila detalje koji joj otežavaju da se brine o sebi.

"Preselili smo se da živimo sa porodicom dok smo u potrazi za našom kućom. Obično stavim sina u kolevku i stavim je ispred vrata od kupatila koja ostavim odškrinuta kako bih mogla da ga držim na oku dok se tuširam. To ovde ne mogu da radim jer je to porodična kuća i ne bi bilo prikladno", napisala je ona.

Dok žene obično zamole svoje partnere da pripaze dete dok se kupaju, ona to ne može. Njen partner nije u mogućnosti da se stara o bebi i da je pazi dok se ona kupa, piše Dejli star (Daily Star).

"Moj muž dolazi kod nas na vikend jer radi daleko od kuće. Moram da zamolim nekoga od ukućana da pripaze bebu dok se ja okupam. Oni žele da pomognu, ali su često zauzeti i ja se osećam loše kada treba da ih zamolim za pomoć", dodala je ona.

Nakon što je ova frustrirana majka podelila svoju priču na Reditu usledili su komentari ljudi koji su užasnuti ponašanjem njenog supruga.

"Ne mogu da verujem da je vašem mužu teško da pazi na bebu dok se kupate", glasi jedan od komentara.

"Zvuči kao da ti je suprug stvarno loš i da si sama u svemu tome. Baš mi je žao", napisao je jedan od korisnika.

"Izgleda kao da ti zapravo imaš dve bebe. Ružno je to što on nije spreman za kompromis sa tobom", jedan je od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.