Posle opasne prozivke pevač morao da dokaže kako je ipak dobar "Instagram suprug" FOTO

Kada vam je žena jedna od najpoznatijih Instagram zvezda onda nema mesta sujeti.

Subota, 31.08.2019.

12:30

Izvor: Super žena

Posle opasne prozivke pevač morao da dokaže kako je ipak dobar
Foto: Gettyimages/Charley Gallay

Podeli:

Džon Ledžend morao je da brani svoju titulu najboljeg "Instagram supruga" jer se njegova žena Krisi Tajgen požalila kako je nema na porodičnim fotografijama.

Ona je objavila selfi sa ćerkom Lunom i požalila se kako je ona uvek ta koja fotografiše porodicu.

"Ja nikada nemam fotografije sebe jer sam ja ta koja uvek fotografiše porodicu, a nikoga nije briga da bude predusretljiv i napravi neku fotografiju mene ili me tek onako fotografišu i ne obraćaju pažnju na osvetljenje i ambijent. Ali ok je, kao i žitot koji sam odabrala (Za Džona)", napisala je ona.

Kako bi se opravdao, pevač je objavio seriju fotografija za koje veruje da pokazuju kako je on dobar "Instagram muž". Termin se koristi kako bi se opisao neko ko provodi dosta vremena fotografišući svoju lepšu polovinu za ovu društvenu mrežu.

"Kada vaša žena kaže da ste loš Instagram muž", napisao je u objavi.

Njena objava prikupila je preko milion lajkova, a komentara ima na hiljade. Sa njom saosećaju mnoge majke koje su aktivne na Instagramu, piše Independent. Jedna od njih je Nataša Bedingfild koja je istakla da svaki put kada nejn muž drži njihovog sina ona ga fotografiše i kako će na kraju dete da misli kako ga je samo otac čuvao dok je bio mali.

Postoji čak i hašteg na Instagramu #mumsinphotos kojim je pokrenuta kampanja da i mame budu malo više sa decom na fotografijama umesto da budu te koje stalno fotografišu decu ili očeve sa njima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.