"Moj sin nosi haljine i nosiće ih koliko god bude želeo": Megan Foks podržava sina u izboru odeće

Glumica Megan Foks ima tri sina sa suprugom Brajanom Ostinom Grinom, a njen najstariji sin Noa odnedavno je odlučio da prati modu i nosi haljine. Njegova majka otvoreno kaže kako njoj to ne smeta i kako je puna podrške.

Subota, 21.09.2019.

11:54

Izvor: Super žena

Foto: Gettyimages/Matt Winkelmeyer

Podeli:

Glumica se pre nekoliko dana pojavila u emisiji "The Talk" gde je pričala o svom sinu i činjenici da se zaljubio u modu. U školu nosi šta poželi, kaže, a vrlo često su to haljine. Dečak ne odustaje od ljubavi koju gaji prema modi uprkos negativnoj reakciji njegovih vršnjaka iz škole. "Često se oblači sam, voli haljine. Šaljemo ga u veoma liberalnu školu, ali čak i tu ima priliku da čuje osude. Drugi dečaci ga napadaju i govore mu da dečaci ne nose haljine i roze boju. Ipak, trudimo se da mu ulijemo samopouzdanje i ohrabrimo ga da može da nosi šta god želi, bez obzira na reakcije okoline", rekla je glumica.

Opisala je kako je jednom došao kući nakon što je proveo čitav dan u haljini u školi i kako ga je ona pitala kako je prošlo, piše klix.ba. Odgovorio joj je da su mu se dečaci smejali, ali da ga to ne zanima, jer se on oseća dobro u toj odeći.

"On dizajnira i crta modne kombinacije, veoma je talentovan. Ali opet, još uvek ima samo šest godina, tako da su njegove ideje nekad veoma dečije. Mnogi ljudi su komentarisali činjenicu da on nosi haljine. Rekla sam da me njihovo mišljenje ne zanima i da će moj sin nositi šta god poželi", odlučno je rekla Foks dodavši kako maleni Noa nikome ne šteti noseći haljinu pa će je samim tim nositi koliko god želi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.