Prvo su dugo krili da su dobili ćerku, a sada su objavili prvu fotografiju

Slavni holivudski par pre dva meseca dobio je treće dete, a to se saznalo tek nedavno.

Roditeljstvo | Super žena |
Podeli
Foto: Getty/Jamie McCarthy / Staff
Foto: Getty/Jamie McCarthy / Staff

Slavni tata odučio je da na društvenoj mreži Tviter objavi njenu prvu fotografiju. On i Blejk su sa bebom pozirali u šumi u Britanskoj Kolumbiji, a zanimljivo je da se ispod fotografije nalazi objava koja se tiče klimatski promena.

"Volim Britansku Kolumbiju. Voleo bih da moje ćerke odrastu na istom igralištu u prirodi kao i ja, kandidat kojeg odaberete sada vodiće politiku o klimatskim promenama naredne četiri godine. Ponosan sam na prošle četiri", napisao je glumac i time potvrdio da su Blejk i on postali roditelji po treći put.

Bebi je na fotografiji prekriveno lice. Par ima još dvoje dece - Džejms i Ines.

Prema pisanju jednog stranog medija, Rajan i Blejk rade sve što mogu ne bi li njihovoj deci obezbedili sve uslove da vode normalan život, imaju normalno detinjstvo i da bezbrižno rastu. Par živi van Njujorka i daleko od očiju javnosti, a Blejk ima izuzetno dobru pomoć u svim obavezama oko dece i doma.

Za poznati par izlaganje dece očima javnosti i skretanje pažnje na sebe na taj način je veoma sebično.

"Želimo da naša deca imaju normalan život kao što smo ga imali i mi. Ne želimo da im uskratimo to što smo mi imali jer je to veoma sebično", izjavila je Blejk 2016. godine.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 11 sledeca idi na stranu