Prvo su dugo krili da su dobili ćerku, a sada su objavili prvu fotografiju

Slavni holivudski par pre dva meseca dobio je treće dete, a to se saznalo tek nedavno.

Četvrtak, 17.10.2019.

14:38

Izvor: Super žena

Prvo su dugo krili da su dobili ćerku, a sada su objavili prvu fotografiju
Foto: Getty/Jamie McCarthy / Staff

Podeli:

Slavni tata odučio je da na društvenoj mreži Tviter objavi njenu prvu fotografiju. On i Blejk su sa bebom pozirali u šumi u Britanskoj Kolumbiji, a zanimljivo je da se ispod fotografije nalazi objava koja se tiče klimatski promena.

"Volim Britansku Kolumbiju. Voleo bih da moje ćerke odrastu na istom igralištu u prirodi kao i ja, kandidat kojeg odaberete sada vodiće politiku o klimatskim promenama naredne četiri godine. Ponosan sam na prošle četiri", napisao je glumac i time potvrdio da su Blejk i on postali roditelji po treći put.

Bebi je na fotografiji prekriveno lice. Par ima još dvoje dece - Džejms i Ines.

Prema pisanju jednog stranog medija, Rajan i Blejk rade sve što mogu ne bi li njihovoj deci obezbedili sve uslove da vode normalan život, imaju normalno detinjstvo i da bezbrižno rastu. Par živi van Njujorka i daleko od očiju javnosti, a Blejk ima izuzetno dobru pomoć u svim obavezama oko dece i doma.

Za poznati par izlaganje dece očima javnosti i skretanje pažnje na sebe na taj način je veoma sebično.

"Želimo da naša deca imaju normalan život kao što smo ga imali i mi. Ne želimo da im uskratimo to što smo mi imali jer je to veoma sebično", izjavila je Blejk 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare