"Bilo koja žena, ima momente kada je ranjiva. To je postalo zaista izazovno!"

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl priznala je da joj je majčinstvo, ma koliko ono bilo pozitivno, donelo i novu borbu sa medijima koji stalno nadziru njen i život njene porodice, prenosi Bi-Bi-Si.

Nedelja, 20.10.2019.

14:27

Izvor: Tanjug

Foto: GettyImages / WPA Pool

Podeli:

Markl se za princa Harija udala u dvorcu Vindzor u maju 2018. godine i rodila sina Arčija ove godine.

Govoreći o novom dokumentarcu Aj-Ti-Vija, vojvotkinja se osvrnula na svoj život u centru pažnje medija, i rekla da joj prave probleme uprkos svim njenim pokušajima da bude dobra kraljevska nevesta i dobra novopečena majka.

Ona se požalila i na to da je mnogi nisu pitali da li je uopšte dobro. Na pitanje kako se snalazi u novoj ulozi, Markl je odgovorila:

"Gledajte, bilo koja žena, posebno kada je trudna, ima momente kada je ranjiva. To je postalo zaista izazovno. Ne želim ni da govorim koliki je izazov kada i dete dođe na svet."

*ALT

Ona je istakla i to kako je najteži zadatak kraljevske porodice upravo konstantna interakcija sa novinarima, i naglasila da se oseća anksiozno svaki put kada vidi kameru i blic, i svaki put kada čuje "klik".

Princ Hari i njegova supruga su u septembru su boravili u poseti Južnoj Africi, a neposredno po povratku u Veliku Britaniju odlučili su da tuže nekoliko britanskih portala i novina.

Vojvotkinja od Saseksa je tužila list Mejl on Sandej zbog, kako navodi, nelegalnog objavljivanja njenih privatnih prepiski, dok je princ Hari pokrenuo pravne postupke protiv medija San, Njuz of d Vorld i Dejli Mejl zbog krađe podataka sa njegovog privatnog mobilnog telefona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare