Poznata lepotica otkrila zašto je propao njen brak sa zgodnim glumcem

Jedna vest koja je potresla mnoge je razvod Džene Devan i Čeninga Tejtuma, koji su u braku bili skoro deset godina.

Sreda, 23.10.2019.

19:26

Izvor: Super žena

Poznata lepotica otkrila zašto je propao njen brak sa zgodnim glumcem
Foto: Gettyimages/Philip Faraone

Podeli:

Njihovu vezu i brak mnogi su idealizovali, ali na kraju se ispostavilo da nije sve bilo toliko bajno i sjajno kao što nam se činilo.

Džena je u svojoj novoj knjizi "Gracefully You: How to Live Your Best Life Every Day" objasnila da je njihov brak postao bolan i da je shvatila da u takvom okruženju ne može ni da živi ni da odgaja njihovu zajedničku ćerku Everli.

Dodala je da joj je najteže palo to što su odlučili da se razvedu dan pre nego što je započela druga sezona emisije "World of Dance", u kojoj je Džena bila voditeljka, pa je morala da se pretvara kao da je sve u redu i da je i dalje srećna u braku, piše Index.hr. Na kraju je, kako piše, prihvatila da njih dvoje jednostavno više ne funkcionišu, ali i da će, koliko god je to moguće, zajedničkim snagama odgajati ćerku.

Otkrila je i da je tek sada postala svesna kako je to bila najbolja odluka s obzirom na to da je Čening u srećnoj vezi s pevačicom Džesi Džej, a ona čeka njeno drugo dete s glumcem Stivom Kazijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare