Lepa glumica emotivnom objavom čestitala ćerki rođendan: "Volim te do Meseca i kroz sve galaksije!"

Izraelska glumica Gal Gadot, koja se proslavila ulogom američke superjunakinje Čudesne Žene, povodom rođendana ćerkice Alme objavila je fotografiju trenutka kada je devojčicu donela na svet.

Sreda, 06.11.2019.

17:46

Izvor: Super žena

Lepa glumica emotivnom objavom čestitala ćerki rođendan:
Foto: Gettyimages/ Kevin Winter / Staff

Podeli:

"Pre osam godina moj se život zauvek promenio. Alma je odlučila da dođe na svet ranije, i to par nedelje pre termina. Donela je toliko ljubavi i svetlosti u naš dom. Toliko smeha, toliko znatiželje. Jako sam srećna što sam tvoja majka. Hvala ti što si me naučila životu i dala mi neprocenjivu titulu", napisala je glumica.

Emotivna Gal Gadot dodala je i važno obećanje, kao i jednu molbu.

"Obećavam da ću učiniti sve za tebe, voleti te i štititi zauvek. Samo te molim, nemoj da odrasteš prebrzo. Ne mogu da verujem da već imaš osam godina. Volim te do Meseca, kroz sve galaksije, dvaput više nego što ima zrna peska u svemiru", završila je objavu.

Gal Gadot ima dve ćerke, Almu, koja je sada napunila osam godina, i dvogodišnju Maju, podseća Index.hr, a sa suprugom Jaronom Versanom je u braku od 2008. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare