Sedam meseci nakon spontanog pobačaja, žena poznatog glumca ponovo izgubila bebu: "Mnogo smo tužni!"

Hilarija Boldvin još jednom se suočila sa spontanim pobačajem.

Roditeljstvo | Super žena |
Podeli
Foto: Gettyimages/ Jamie McCarthy / Staff
Foto: Gettyimages/ Jamie McCarthy / Staff

Podsetimo, njena peta trudnoća se nažalost u aprilu završila spontanim pobačajem. Kako je tada otkrila celom svetu, njena beba imala je nepravilne otkucaje srca i nije se razvijala dovoljno brzo, dok na kraju njeno srce nije prestalo da kuca. Iako je naišla na brojne kritike, svoju priču o pobačaju odlučila je da javno podeli kako bi jasno dala do znanja ženama koje su kroz to prošle ili prolaze da nisu same.

“Žene su naučene da rade to u tišini. Ne bi trebalo ništa da otkrivaju pre 12. nedelje, a najvećim delom jer su ljudi praznoverni ili osećaju da će tako biti jači. Neki su u strahu. Ne mislim da treba da živimo u strahu”, izjavila je tada.

Ali svega pet meseci nakon tragičnog gubitka, supruga poznatog glumca Aleka Boldvina objavila je da im stiže prinova. Iako je tada zamolila medije da je ne uhode i paparace da je ne fotografišu jer želi mir, piše Index.hr, redovno je s pratiocima na Instagramu delila trudničke trenutke. Tako su pre mesec dana otkrili i da čekaju još jednu devojčicu.

Nažalost, ni ova trudnoća nema srećan kraj. Naime, u četvrtom mesecu trudnoće ponovno je doživela spontani pobačaj.

"Jako smo tužni što moramo da podelimo sa vama da smo danas saznali da je naše dete preminulo u četvrtom mesecu trudnoće. Želimo da znate da, iako trenutno nismo u redu, bićemo. Presrećni smo zbog naše četiri bebe - i nikada ih nećemo zaboraviti", napisala je Hilarija na Instagramu i šokirala pratioce.

Objavila je i video-snimak u kome razgovara sa šestogodišnjom ćerkom Karmen o izgubljenoj bebi, a nije sakrivala ni suze. Kako je otkrila, video-snimak je poslala i suprugu pa je odlučila da ga podeli i na društvenim mrežama.

"Nisam očekivala ovo kada sam danas otišla na pregled. Ne znam šta bih drugo rekla... i dalje sam u šoku i nije mi sve ovo sasvim jasno", priznala je i još jednom zamolila sve za privatnost.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 13 sledeca idi na stranu