Porodica poznatog glumca prolazi kroz pakao: "Slomljeni smo. Uništeni. Napustio nas je naš anđeo!"

Glumac Džejms van der Bik, zvezda nekad megapopularne tinejdžerske serije "Dawson's Creek", otkrio je da je njegova supruga imala spontani pobačaj.

Utorak, 19.11.2019.

09:48

Izvor: Super žena

Porodica poznatog glumca prolazi kroz pakao:
Foto: Gettyimages/Mark Davis

Podeli:

Par je čekao njihovo šesto dete.

"Moja supruga Kimberli je prošla kroz najgoru noćnu moru svakog roditelja koji očekuje bebu - imala je spontani pobačaj", rekao je glumac u američkoj verziji šou-programa "Ples sa zvezdama".

Van der Bik je jedan od takmičara ovogodišnje sezone emisije i priznao je da do zadnjeg trenutka nije znao hoće li uopšte nastupiti ove nedelje.

"Nikad ne znaš zašto se ovakve stvari događaju, to govorim i svojoj deci. Samo znam da vas zbliže", dodao je.

Svojoj supruzi, koja se nalazi u bolnici, poručio je da je voli, piše Index.hr. Nakon toga je objavio sliku supruge s najstarijom ćerkom u bolničkom krevetu.

"Uništeni. Slomljeni. U šoku. Tako se osećamo sada nakon što je duša za koju smo mislili da će doći u našu porodicu u aprilu krenula prečicom do onoga što je iznad ovog života. I ranije smo ovo doživeli, ali nikad ovako kasno u trudnoći i nikad uz toliko jezivu, strašnu opasnost po zdravlje moje supruge kao ovog puta", napisao je.

Par ima petoro dece, četiri ćerke i jednog sina. Najstarija ćerka Olivija ima devet godina, a najmlađa Gvendolin ima jednu godinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare