Porodica poznatog glumca prolazi kroz pakao: "Slomljeni smo. Uništeni. Napustio nas je naš anđeo!"

Glumac Džejms van der Bik, zvezda nekad megapopularne tinejdžerske serije "Dawson's Creek", otkrio je da je njegova supruga imala spontani pobačaj.

Roditeljstvo | Super žena |
Podeli
Foto: Gettyimages/Mark Davis
Foto: Gettyimages/Mark Davis

Par je čekao njihovo šesto dete.

"Moja supruga Kimberli je prošla kroz najgoru noćnu moru svakog roditelja koji očekuje bebu - imala je spontani pobačaj", rekao je glumac u američkoj verziji šou-programa "Ples sa zvezdama".

Van der Bik je jedan od takmičara ovogodišnje sezone emisije i priznao je da do zadnjeg trenutka nije znao hoće li uopšte nastupiti ove nedelje.

"Nikad ne znaš zašto se ovakve stvari događaju, to govorim i svojoj deci. Samo znam da vas zbliže", dodao je.

Svojoj supruzi, koja se nalazi u bolnici, poručio je da je voli, piše Index.hr. Nakon toga je objavio sliku supruge s najstarijom ćerkom u bolničkom krevetu.

"Uništeni. Slomljeni. U šoku. Tako se osećamo sada nakon što je duša za koju smo mislili da će doći u našu porodicu u aprilu krenula prečicom do onoga što je iznad ovog života. I ranije smo ovo doživeli, ali nikad ovako kasno u trudnoći i nikad uz toliko jezivu, strašnu opasnost po zdravlje moje supruge kao ovog puta", napisao je.

Par ima petoro dece, četiri ćerke i jednog sina. Najstarija ćerka Olivija ima devet godina, a najmlađa Gvendolin ima jednu godinu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 13 sledeca idi na stranu