Bijonse na porodičnim fotografijama u luksuznoj venčanici FOTO

I dok većina žena praznike provodi u šljokicama i crvenoj boji, što su svojim novogodišnjim stajlinzima potvrdile i mnoge poznate dame, Bijonse je još jednom pokazala da nije poput drugih.

Petak, 03.01.2020.

14:25

Izvor: B92

Bijonse na porodičnim fotografijama u luksuznoj venčanici FOTO
Foto: Gettyimages/Larry Busacca

Podeli:

Poznata pevačica je za porodičnu prazničnu čestitku obukla venčanicu, i to luksuzan primerak visoke mode sa potpisom brenda "Rajan i Volter".

Fotografija na kojoj Bijonse pozira sa suprugom Džejom Zijem i njihovo troje dece, sedmogodišnjom Blu Ajvi i dvogodišnjim blizancima Sirom i Rumi koje retko pokazuje, piše Index.hr, objavljena je na Instagramu brenda koji potpisuje njenu venčanicu uz video-snimak koji nam pruža bolji pogled na predivnu kreaciju s korsetom prekrivenim šljokicama i raskošnim donjim delom napravljenim od slojeva tila.

Venčanici je dala vlastiti modni potpis tako što ju je iskombinovala sa mačkastim sunčanim naočarima sa belim okvirima, a kosu je splela u sitne pletenice pa je svojim netipičnim prazničnim izdanjem još jednom opravdala svoj nadimak Kraljica Bej i potvrdila da joj nema ravne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare