"Ne zna da drži našeg princa": Oštre kritike na račun Megan Markl kao majke FOTO

Megan Markl, koja se našla u centru kraljevske drame zajedno sa svojim suprugom Harijem, i dalje kritikuju zbog načina na koji čuva dete.

Roditeljstvo | Super žena |
Podeli
Foto: Getty/Chris Jackson
Foto: Getty/Chris Jackson

Megan već neko vreme boravi u Kanadi, gde bi trebalo da živi sa svojim suprugom i malim Arčijem, nakon zajedničke odluke da se finansijski osamostale i napuste dužnosti kraljevske porodice.

Supruga princa Harija fotografisana je u šetnji sa malim Arčijem i dva psa, a zbog ove fotografije dobila je veliki broj kritika.

Korisnici društvenih mreža uputili su oštre reči i kritike na račun Megan, tačnije na način na koji nosi "malog princa".

Zameraju joj da i dalje, posle 8 meseci od porođaja, ne zna pravilno da drži Arčija.

"Ne zna da drži bebu kako treba (našeg princa)", "Ne ume da brine o detetu kako treba", "Arči izgleda kao da mu nije udobno u rukama Megan", "Neka neko napokon pokaže Megan kako se nosi beba pre nego što joj Arči ispadne", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Nosiljka koju Megan koristi očigledno može da se nosi na više načina, ali je problem nastao kada je kaiš nosiljke skliznuo sa njenih ramena, što je izazvalo lavinu negativnih komentara na račun Megan kao majke.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 11 sledeca idi na stranu