"Zaslužila je mnogo više": Prešao hiljade kilometara samo da bi majci čestitao rođendan

Ruža Stjepanović iz Konjevića kod Čačka pre 18 godina sina Milana ispratila je u beli svet, ali uvek ga je željno iščekivala iako je znala da iz daljine ne može doći uvek kad bi to ona poželala.

Subota, 01.02.2020.

09:25

Izvor: Super žena

Foto: RINA

Podeli:

Međutim, svu muku i samoću ove starice platio je jedan neočikavani gest, jer je za njen osamdeseti rođendan, Milan prešao čak 2500 kilometara kako bi obradovao staru majku.

*ALT

“Kad sam ga videla da stoji prvo nisam verovala, jer sam pomislila da mi se od moje silne želje da ga vidim - pričinjava. Ali, posle sam shavtila da je moj sin došao i suze su same navirale na obraze. Moje emocije mogu da razumeju samo roditelji čija su deca daleko, jer samo oni znaju koliko je tu sakriveno boli, tuge i iščekivanja u svakom danu”, ispričala je Ruža za RINU.

*ALT

Milan nije zaboravio sve njene neprospavane noći, ljubav i požrtvovanost koju mu je pružala tokom svih godina odrastanja u teškom vremenu i zato mu nije ništa teško da učini za ženu koja mu je podarila život.

*ALT

“Ona me ja vaspitala, uvek bila tu i stub cele porodice. Zaslužila je mnogo više, a ovaj put od dve hiljade kilometara na njen rođendan je samo mali delić. Ni ja nisam mogao da sakrijem suze kad je na proslavi počela pesma “Raširi ruke majko stara, ja ću ti doći kad dođe maj”. To je pesma koja sve nas koji radimo u belom svetu mnogo pogađa”, rekao je Milan.

*ALT

Ovaj Čačanin kaže da ništa ne može zameniti njegove rodne Konjeviće, kroz koje protiču dve reke i da će se kroz deset godina zauvek vratiti u svoju domovinu, u Srbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.