Slavlje u domu Miloša Teodosića i lepe Jelisavete: Poseban dan

Poznati sprski košarkaš i njegova izabranica Jelisaveta Orašanin proslavili su prvi rođendan svoje ćerke Petre, a ponosna majka pohvalila se tim povodom na Instagramu.

Sreda, 12.02.2020.

13:11

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

"Volimo te, Petra", napisala je Jelisaveta.

Petra je došla na svet posle dve godine veze ovog para. Košarkaša i glumicu još 2016. godine upoznali su zajednički prijatelji. Sudbonosno "da" izgovorili su samo četiri meseca nakon što su započeli vezu, a raskošno venčanje održano je u jednom beogradskom restoranu. Venčanju su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života Srbije. Posle svadbe nastavili su život u Americi.

Slavni par je za naslednicu organizovao slavlje u Italiji, gde sada žive.

"Rođendan je planiran za mali broj ljudi, samo najbliži će biti. Rodbina, prijatelji, ali i poznanici iz Italije. Teo je svu organizaciju prepustio Jelisaveti, jer sto posto veruje u njen ukus. Jelisaveta je slala fotografije agenciji za dekoraciju dok se odmarala u njihovom porodičnom hotelu na Divčibarama", rekao je za Blic izvor koji je želeo da ostane anoniman, te dodao:

"Tamo se sa ćerkom i sestrom relaksirala i uživala. Punila je baterije, jer je uskoro očekuje igranje predstava, ali i neki projekti koje drži pod velom tajni".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare