Ni Kim Kardašijan ne zna šta da radi: "Svaki predlog je dobrodošao"

Biti majka u doba korone nije jednostavno, a to misli i Kim Kardašijan.

Subota, 28.03.2020.

14:18

Izvor: Super žena

Ni Kim Kardašijan ne zna šta da radi:
Foto: Getty Images, Handout / Handout

Podeli:

Naime, na svom Instagram nalogu je rekla da njena porodica praktikuje samoizolaciju, ali da ne zna kako da zabavi svoju decu u ovom periodu.

Na fotografiji koju je objavila sedi sa svoje četvoro dece i mužem, reperom Kanije Vestom, i pitala je svoje pratioce za ideje rekavši "Svaki predlog je dobrodošao".

Ali mišljenja su ovde bila podeljena. Dok su jedni korisnici ove društvene mreže davali savete, drugi su rekli da nije moguće da je njenoj deci dosadno kada imaju kućni bioskop, a poneki su se našalili sa predlozima poput "Možete da brojite svoj novac".

Ostali, pak, govorili su kako Kim treba da nauči svoju decu da kažu "Izvini", aludirajući na vrlo javnu svađu koju zvezda ima sa pevačicom Tejlor Svift.

Naime, porodica Kardašijan-Vest održava dugogodišnju svađu sa Svift, koja je bila besna na činjenicu da je Kanije Vest objavio pesmu u kojoj se spominje pevačica u negativnom kontekstu. Potom je Kim objavila snimak u kom se čuje kako Svift daje dozvolu Vestu da iskoristi stihove o njoj i nazvala je lažovom.

Međutim, skoro je objavljen ceo snimak u kom se jasno čuje na koje stihove pevačica pristaje a na koje ne, što je navelo medije da pišu kako je Kim montirala prethodni snimak kako bi odgovarao njenoj priči. A kada je internet pozvao Kim da se izvini pevačici, ona je to odbila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.