Princ Hari i Megan Markl u vreme socijalne izolacije: Radosni trenuci u kući sa bebom Arčijem

Nakon odvajanja od britanske kraljevske porodice i njihovog nedavnog preseljenja u Los Anđeles, Megan Markl i princ Hari većinu svog vremena provode sa svojim 10-mesečnim sinom Arčijem.

Roditeljstvo | Super žena |, eonline.com |
Podeli
Foto: Getty/WPA Pool/Poo
Foto: Getty/WPA Pool/Poo

"E! Vesti" prenele su da su "poput mnogih drugih roditelja usredsređeni na Arčija i njihovu porodicu. Oni se trude da to vreme najbolje iskoriste uživajući kao porodica."

Izvor je dodao da Arči "voli da igra Face Time igricu sa drugom malom decom". I kao i svim ponosnim i roditeljima punim ljubavi, tako i njima dvoma Arči "donosi mnogo radosti" u "ova zastrašujuća vremena".

Prošle nedelje je izvor takođe potvrdio da je par nedavno napustio Kanadu kako bi se nastanio u Meganinom rodnom gradu i živeo u velikoj kući u oblasti Los Anđelesa.

U ponedeljak ujutro, par je objavio i svoj poslednji post na nalogu Sussex Royl na Instagramu.

"Kao što svi možemo da osetimo, svet se u ovom trenutku čini neobično krhkim. Ipak, uvereni smo da svako ljudsko biće ima potencijal i priliku da napravi nešto - kao što se to sada vidi širom sveta, u našim porodicama, našim zajednicama i kod onih koji su u prednjim linijama - svi zajedno možemo da obećamo da ćemo da uzdižemo jedni druge", piše u njihovom postu na Instagramu.

"Ono što je trenutno najvažnije je zdravlje i dobrobit svih ljudi širom sveta i pronalaženje rešenja za mnoge probleme koji su rezultat ove pandemije", stoji dalje u postu.

"Dok svi tražimo kako da doprinesemo u ovom globalnom preokretu i promenimo navike, fokusirali smo se na to kako na najbolji način možemo da pomognemo. Iako nas možda ovde nećete videti, ali naš rad se nastavlja."

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 13 sledeca idi na stranu