Pčelica podržava kampanju #OstaniKodKuće

Izdavačka kuća Pčelica i u vreme vanredne situacije izlazi svojim čitaocima u susret i ulepšava vreme koje provode kod kuće.

Četvrtak, 02.04.2020.

13:21

Izvor: Super žena

Pčelica podržava kampanju #OstaniKodKuće
Foto: Promo

Podeli:

Pored nastave na daljinu, knjiga je naravno najbolji način da mališani kvalitetno provedu vreme i u ovim izmenjenim okolnostima. Zbog toga Izdavačka kuća Pčelica podržava kampanju #OstaniKodKuće specijalnim akcijama i pogodnostima za kupovinu knjiga.

Pored redovnog popusta od 20 odsto, veliki broj knjiga za bebe, slikovnica, edukativnih izdanja i beletrističkih knjiga nalazi se na specijalnom popustu i do 50 odsto, a cena poštarine je snižena na svega 90 dinara. Za kupovinu u minimalnom iznosu od 2000 dinara isporuka je besplatna. Kako bi Pčeličina izdanja bila dostupna svakom mališanu, kupovinu možete obaviti bez izlaska iz kuće putem sajta www.pcelica.rs, web shop-a www.knjizarapcelica.rs, ali i poručivanjem željenih knjiga preko zvaničnih stranica Pčelice na Instagramu i Fejsbuku. Za svako vaše pitanje ili preporuku knjige na usluzi vam stoji vredni tim Pčelice.

Uz knjige deca uče, postaju samosvesna, strpljiva, odgovorna i solidarna, a to je upravo ono što nam je najpotrebnije u vreme vanredne situacije. Izdavačka kuća Pčelica oduvek se rukovodila ovim principima, a sada ih sa još većom odgovornošću sprovodi i svojim knjigama mališanima ulepšava teške trenutke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare