Anđelina i Bred se predomislili: Za svoju decu ipak žele tradicionalno školovanje

Dvogodišnja bitka za razvod Breda Pita i Anđeline Džoli polako napreduje nakon što su se dogovorili o obrazovanju njihove dece.

Roditeljstvo | mirror.co.uk |, Super žena |
Podeli
Foto: Getty/Monica-Schipper
Foto: Getty/Monica-Schipper

Razvod dvoje glumaca traje godinu dana duže od njihovog braka, ali uspeli su da naprave još jedan korak napred.

Holivudski glumac (56) bio je dve godine u braku sa svojom "gospođom Smit", iako su zajedno proveli 14 godina, ali bilo im je potrebno tri godine da postignu neki sporazum.

Dakle, to što su se dogovorili o obrazovanju svoje petoro školske dece je veoma pozitivan pomak.

Blast (The Blast) izveštava da je Bred podneo papire Okružnom sudu u Los Anđelesu u kojima obaveštava sudiju da su on i Anđelina sada sklopili sporazum u vezi sa "obrazovanjem i prelaznom podrškom".

Par se navodno odlučio za "tradicionalni" oblik školovanja svoje dece.

Najstariji sin Medok (18) sada je na fakultetu u Južnoj Koreji, tako da se odluka odnosi na njegove braću i sestre Paksa (16), Zaharu (15), Šajlo (13) i 11-godišnje blizance Noksa i Vivijen.

Foto: Getty/Kivin-Winter
Foto: Getty/Kivin-Winter

Iznoseći svoj stav 2017. godine, Anđelina (44) je rekla: "Smetalo mi je koliko sam malo naučila u školi." Otkrila je da su se odlučili za školu u kući zbog multikulturalnog porekla svoje dece.

Anđelina je nastavila: "Brinem se za obrazovanje svoje dece. Delimično sam za školovanje u kući jer su iz celog sveta i to je veoma... Nisam želela da imaju isto obrazovanje koje sam ja imala i koje bi imali da su u Vijetnamu ili Kambodži."

Razvodeći se tokom 2016. godine par je postigao sporazum o starateljstvu nad svojom decom i sud ih je zvanično proglasio "samcima", ali još finaliziraju finansijski deo razvoda.

Pretpostavlja se da Bred ima bogatstvo koje vredi 300 miliona dolara (282 miliona funti), dok Anđelinina imovina vredi 100 miliona dolara (81 milion funti).

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 13 sledeca idi na stranu