"Cilj je da se smire i budu pripremljene" VIDEO

Mnogima danas u doba korone nije lako, a među zabrinutijima su možda trudnice, koje u narednim danima i mesecima treba da se porode. Sve one sada mogu putem sajta Centar za trudnice da saznaju i pitaju sve što ih zanima.

Utorak, 21.04.2020.

16:30

Izvor: B92

Foto: Printskrin TV Prva

Podeli:

"Trudnice su malo zabrinutije i malo su zbunjenije kako će to izgledati, koliko će trajati.. Imali smo puno pitanja kako bi mogli da nastavimo dalje sa našim programima", rekla je gostujući u "150 minuta" na TV Prvoj Snežana Malešev iz Centra za trudnice, te dodala:

"Nama je cilj da se naše trudnice smire, da budu pripremljene, da razumeju šta se događa, da prepoznaju znake koji će ih povesti ka porodilištu, da pripreme onu torbu... Ono što je dobro i važno je da nas više ne prate samo trudnice iz Beograda već iz cele Srbije. Samo treba da dođu na naš sajt centar@bebologija.rs i mogu da postave pitanja i mi ćemo odgovoriti. To nam je i putokaz šta trudnicama najviše da pripremimo ili više puta ponovimo pošto nam se stalno priključuju nove".

Pogledajte više u prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare