Obrijala ćerki glavu: "To je bila jedina opcija"

Hale Beri bila je primorana da obrije ćerkinu glavu nakon što je hlor oštetio njenu kosu, koja je zato izgledala kao "matirano krzno".

Četvrtak, 23.04.2020.

10:50

Izvor: Super žena

Obrijala ćerki glavu:
Foto: Getty/Frazer-Harrison

Podeli:

Glumica je objasnila da je njena ćerka Nala (12) išla na svakodnevne seanse plivanja na bazen od kada su uvedene mere izolacije. Razgovarajući sa Džimijem Felonom u emisiji "Tonight Show", Hale je rekla: "Svaki dan plivamo i dok izlazimo iz bazena, tražim mojoj ćerki da joj očešljam kosu, na šta će ona: 'Ne diraj me, ne mogu to da podnesem, skoro pa sam tinejdžer, nemoj da mi četkaš kosu".

Dodala je: "Pre dve večeri, radimo njen domaći zadatak i Nala ustaje: 'Mama, bojim se da ti kažem, ali pipni mi zadnji deo glave'. Sva njena kosa, koja doseže preko ramena, pretvorila se u ćubu koja liči na matirano krzno. Još nisam ni prst stavila u to i povlačim ga, ona već vrišti. Glumica (53) je objasnila da je pokušala da kosu tretira balzamom i iščešlja, ali na kraju je morala da obrije deo toga.

Kad je Džimi pitao da li je Nala u redu s tim, Hale je istakla: "Nije bila kul sa tim, ali to je bila naša jedina opcija. Ali sada shvata".

Objasnila sam joj: "Prvo, moraš da dozvoliš svojoj majci da ti pomogne. I drugo i važnije od svega, naučila si da moraš da četkaš kosu. Svakog dana moraš da je češljaš".

Nala će nakon ovoga definitivno morati da sluša mamu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.