Novak sa suprugom čitao priče za decu, a onda je isprovociran rekao da stalno izaziva kontroverze

Najbolji svetski teniser rešio je da se ovoga puta preko društvenih mreža obrati najmlađima, čitajući priču za decu zajedno sa svojom suprugom.

Petak, 24.04.2020.

08:53

Izvor: Blic.rs

Novak sa suprugom čitao priče za decu, a onda je isprovociran rekao da stalno izaziva kontroverze
Foto: Getty/Simon Hofmann

Podeli:

U jednom momentu momentu je supruga Novaka Đokovića izdvojila omiljene citate iz knjiga koje čita, za šta je pitala i Novaka.
Srpski teniser se u trenutku nije mogao setiti istih, ali je otkrio kakve knjige čita u poslednje vreme. A to je alternativna srpska istorija.

Usput je Đoković pomenuo kako je sve što u poslednje vreme kaže kontroverzno.

A razgovor je išao ovako:

Novak: Koju si knjigu čitala?

Jelena: Čitala sam Gandija i o nesputanoj duši. Možeš li i ti pošto pričamo na srpskom, čitaš knjige koje su vrlo srpski orijentisane...

Novak: Da, kontroverzne...

Jelena: Da, jeste. Ti si vrlo kontroverzna ličnost.

Novak: Ne znam, šta god da kažem uzima se onako...

Jelena: Koja je tvoja omiljena knjiga svih vremena? Da li postoji jedna, pošto je teško izdvojiti. Da li ima neka da te je inspirisala u poslednje vreme i navela na promenu ili transformaciju. Možeš i više.

Novak: Trenutno sam jako zainteresovan za alternativnu verziju srpske istorije. Kada kažem alternativnu mislim na onu verziju koja nije zvanična. Da smo mi...

Jelena: Nebeski narod?

Novak: Ne, nego da smo došli sa Kavkaza u 7. veku na balkansko područje nego da smo starosedeoci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.