Eva zapušila usta svima koji su joj poručili da pored muža izgleda kao samohrana majka FOTO

Eva Mendes je stala u odbranu svog partnera Rajana Goslinga i stopirala sve spekulacije internet trolova koji tvrde da Rajan nije dovoljno posvećen otac

Utorak, 05.05.2020.

09:52

Izvor: telegraf.rs, Super žena

Eva zapušila usta svima koji su joj poručili da pored muža izgleda kao samohrana majka FOTO
Foto: Getty/John Parra

Podeli:

Američka glumica i bivša manekenka Eva Mendes (46) je na društvenim mrežama objavila fotografiju za koju sigurno nije očekivala da će pokrenuti veliku raspravu na Instagramu.

Naime, ona je objavila selfi, a uz fotografiju je napisala da je "umorna mama" i da je bila budna do kasno u noć kako bi pripremila rođendansko slavlje ćerki koju ima s kolegom Rajanom Goslingom (39).

Njenim brojnim obožavateljima nije trebalo dugo da počnu da preispitaju Goslingovu ulogu oca i koliko učestvuje u porodičnim aktivnostima. Upozorili su Mendes da nije u redu da u današnje vreme majke rade sav posao oko dece i da ne bi trebalo da pristane na to da se ponaša i izgleda kao samohrana i umorna majka.

Glumica im je zatim odgovorila dugom i iskrenom porukom.

"Hvala na iskrenim komentarima, a evo i mog iskrenog odgovora. Volim žene i volim da se povezujem sa ženama. Zato i imam ovaj profil. I kad kažem da sam umorna mama, želim da se povežem s drugim umornim mamama, ne želim da isključujem očeve i druge koji se brinu o deci2, započela je Eva.

"To je samo moj način da se povežem s majkama na način koji ne ocenjuje trud očeva. Ne pričam o Rajanu ni o svim divnim stvarima koje radi kao otac, jer želim da taj deo ostane privatan. Ne želim da ga uplićem ni da govorim o njegovom roditeljstvu jer to prelazi granice koje sam postavila", napisala je glumica.

Pojasnila je da je njen odnos s holivudskim glumcem, s kojim je već devet godina, uglavnom privatan jer su zajedno tako odlučili i da to što Rajana nema u njenim objavama ne znači da i glumac ne učestvuje u odgajanju njihovih ćerki Esmeralde (5) i Amade (3) i da se ne trudi dovoljno.

Glumica je na taj način svim internet trolovima "zapušila usta" i stopirala njihove spekulacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.