"Razbijala sam, vrištala..." Potresna ispovest ćerke Siniše Mihajlovića o njenom ocu VIDEO

Viktorija Mihajlović, ćerka trenera Siniše Mihajlovića, progovorila je o trenutku kad je saznala da joj otac boluje od leukemije.

Četvrtak, 07.05.2020.

09:36

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

View this post on Instagram

non trovo le parole

A post shared by Viktorija Mihajloviæ 🌪 (@vickymiha) on

Teške porodične trenutke opisala je u knjizi "Siniša, moj otac", koja izlazi 19. maja.

"12. jula 2019. godine, odmah nakon večere. Neću zaboraviti taj datum dok sam živa. Mamin telefon zvoni, s druge strane je on, moj otac, moj bog. On objašnjava da je uradio neke testove, ne rekavši nam prethodno ništa, jer je imao čudnu groznicu i osećao se umorno. Dakle, podsećam - govorimo o mom ocu. O čoveku koji je pre toga igrao fudbal, radovao se, trčao, trenirao s ekipom, šutirao i nikada nije stajao na jednom mestu. A to sve nije radio pre mnogo godina, već samo tri dana pre tih prokletih simptoma", objašnjava Viktorija u deliću ispovesti koji je objavila na Instagramu.

"Stižu vesti. Bilo je kao da sam već sve to znala. Povlačim se, gledam porodicu, život svih nas prestaje. Ne čujem ništa, ni ne doživljavam te reči: bolest, leukemija, lečenje, posete, bolnica, pres konferencija... Ne čujem ništa. Razbijam sve što mi dođe pod ruku, vrištim, ali i pored toga kao da nisam pustila glasa. Vrištim u tišini koliko mi je teško. Osećam kiselinu u želucu, kao da ću povratiti. Luda sam od bola. Mama je odlučila da nazove tatu. Ne znam kako, ali oni uspevaju da zaustave moj bes. Uzimam telefon, lijem beskrajne suze, i samo kažem: 'Tata, volim te.' On mi samo odgovora: 'Volim te, a sada te molim da budeš jaka kao i tvoj tata'", priseća se Viktorija.

O očevoj bolesti progovorila je i njegova druga ćerka Virdžinija.

"Do tog trenutka imali smo idealan život. Sada na sve gledam na potpuno drugačiji način. Cenim neke male stvari koje su mi donedavno bile potpuno normalne, kao što je zajednički nedeljni ručak. I vreme koje provodim s ocem ima potpuno novu vrednost", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare